Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så som hennes sång

höst för alla andra
men för henne
vår
förstås
om man levt så
Hennes blick
följde det vita asfaltssträcken
och hon kände
att det räckte
hon lämnade det mörka
mörkret hon hittat inuti
hon var så gott som fri
melankoli




Fri vers av Prue86
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-14 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prue86
Prue86