Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för idén Erika


kidnappningshaiku

 

under rånluvan

ett snyggt bestialiskt face

take me or leave me

 




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-14 17:37



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Hupp!
2014-08-15

  lodjuret/seglare VIP
Ska en alls skriva otäcka saker om det möjligt otäcka könet så bör pennan absolut hållas av en medlem ur det mer täcka könet
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X