Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför

 

 

Hon behöver inte skära sig 
för att få utlopp av känsla 
det räcker med igentäppta ådror 
av stelnat blod och 
kroppens egna vomerande 
vänder hjärtat emot Det 
den håller levande 



stjälp henne över köksbord 
likt det stillastående vattnet 
i vasen med förtorkad ros 
som dog någon gång 
ur bortglömd tid 



ge henne liv åter 
att känna vätan av tårar 
och inte som nu 
stelnande kristaller 
på kinder ärrar själ och 
förminskar det som försvunnit 
likt den gryende soluppgången 



vem kan hålla hand i mylla 
och andas för henne 
vem kan vända henne ut 
och inom Sig 

 

 




Fri vers av Octavia
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-15 20:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hjärtstartare+
2014-08-15

    Jim Friberg VIP
Otrolig
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia