Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkel

 

 

Hennes hand i hans
en förlängd träarm

där fästning borde stå stark sover
de med ryggarnas 
skiljeväggar
vallgravar rämnar torkar ut och 
det växer berg ur dig

strupen blottad inför den tillslutna
skarabeerna rasar ur tröjärmar och kryper över hud
avslöjar sig självt genom att visa det inneboende ljuset
deformerar hon solgudens värmande händer och lever
genom honom under natten i den mörka underjorden
men varje morgon kommer alltid gryningen




Fri vers av Octavia
Läst 393 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-19 12:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ack, så mycket som sägs i denna vackra dikt. Väger orden och finner svaren.

2014-12-21

    Sefarge VIP
Symboliska bilder
Tolkningsbara
Åt olika riktningar.
Njutningsbar Dikt
Tack!
2014-11-19

  Fredrik Gaefke
Fantastiskt välskriven och intressant text som kan läsas många gånger. Bravo!!!
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia