Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga önskningar. Ingen vilja. Inget begär. Förutom hos henne.


Ledare

 

 

 

Trots att hennes hår har haft lösa tyglar under en längre tid
förvånas hon ändå när det smeksamt kittlar över den nakna
ryggen eller när det fastnar under handväskans rem

 

och önskan att gränsla det fuktiga rummet med dunklets
pulserande
bakom ryggar vill hon rama in hans ansikte
blanda dräkter och vandra över toppen på tunga när
härskarinnan sätter reglerna för det inträngande djupet

 

 

 




Prosa av Octavia
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-16 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia