Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tagen

 

 

Ord frös till stillhet
i andlöst vaccum
ståendes på solid spets




Fri vers av Octavia
Läst 414 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-16 19:48



Bookmark and Share


    prima donna
att inte få göra sin röst hörd... tänker jag
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia