Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samla

 

 

Kom…

placera dig tätt intill här i dunklet
värm hjärtat mitt med de beflugna orden

dem som låter den vingbrutna människans drömmar
segla under falskhetens trygga vingar

 

bind mig
med andedräkten varm mot öra
håll mig
med styrkan i ditt ljudliga bröst
släpp mig
med handen att söka alltid nära

 

kom…

placera dig tätt intill nu
luftens tjocknad så påtagligt nära

lär mig att andas

 

 

utan dig

 

 




Fri vers av Octavia
Läst 400 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-16 19:39



Bookmark and Share


    prima donna
så väldigt fint!
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia