Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våtmark

 

 

tungans ormgrop vid nyckelbenet plöjer huden
och djupa suckar inuti hennes öra ger rysningar
får huden att blomma 
där rimfrosten
nyper de röda knopparna
sjaunjas vidsträckta våtmarker odlar
hjortronguldet där tyngden omsluter

 

 

 

 




Fri vers av Octavia
Läst 474 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-11-12 19:24



Bookmark and Share


  Ronny Berk
smaklig poesi, ja !
2014-11-16

  Fredrik Gaefke
Vilken smekande text! Imponerande!
2014-11-15

  Connie
Mycket vackert!
2014-11-13

  Veven
Vacker sammanvävning av naturens storhet och människors åtrå.
2014-11-12

    Bo Malte
härligt...
2014-11-12

  Per Rydberg
Med mycket känsla beskriver du naturen så avskalat nära. Tack!
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia