Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkthet

 

Hon räknade hans tår
och fingrar
stämde av antalet lemmar
utefter anatomins
vetenskap

 

men där var ändå
något
som inte stämde




Fri vers av Octavia
Läst 401 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-29 00:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klurig - ger associationer åt olika håll.
2015-01-11

  Ronny Berk
intressant poesi;ställer frågan som öppen ... för lite eller för mycket
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia