Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag har något att skriva om, skriv om

på mitt sätt
rett
ett ord och inget mer
som stavas fel
men det får en ny innebörd
och det berör
förstör
gör dem
som vill att jag ska skriva tvärtom
som vill att jag ska sjunga på en helt annan sång
deras




Fri vers av Prue86
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-15 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prue86
Prue86