Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brinNa

 

 

Det finns gårdar utan lampor

 

städer utan ljus

hos oss brinner brasor

aldrig mörkt i vårt hus

 

men i mig stannar det till ibland

bereder livets alla rätter

väntar mörker väntar dag

genom alla dess nätter

 

bredvid dagg ta in din aftonrodnad

lägg din skuld nära 

jag bär den för dig

i evighet. kära

 

På vår bro brinner en lampa

så att alla barn ska hitta hit

för här har skulden inget hem

här är den himmelsvit

 

Det finns gårdar utan lampor

jag har sett det förr

men här är ljuset klart och starkt

utanför vår dörr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-15 23:11



Bookmark and Share


  själensfrihet
Jättefint vännen
2014-08-17

  aol
Så fin poesi vännen
2014-08-16

  Fem hjärtan VIP
Så väldigt fin!
2014-08-16

  ULJO
Vilken underbar poesi detta
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP