Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gillar dig, varför kan du inte se det?


Din smäckra kropp
Ditt ljuva hår
Din underbara själ
och ditt vackra ansikte

Det enda du behöver göra är
Att ge mig en inbjudan
Jag kommer

Tillsammans ska vi gå gatan ner
Hand i hand ska vi stoltsera
Du och Jag; VI

När vi inte kan vara hos varandra
Ska jag skicka kärleksfulla sms
När du minst anar det
Ska du känna hur mycket jag älskar dig

Jag kräver inget tillbaka
Att bara veta
Att du inte hatar mig
Skulle vara nog

Om vintern ska vi promenera i kylan
Varma av kärlek ska vi kyssas i natten
Snöflingan landar på din näsa;
och min näsa så nära ska vi vara

På sommaren ska vi mötas du och jag
Bada, cykla, tälta bara vara
Bara vi får vara varandra nära

I höstmörkret ska vi stötta varandra
stoppa depression och stress
Med hjälp av kärlek så stark

Om våren ska våra känslor få svämma över
Kärleksfullt ska vi släppa alla hämningar
Du och Jag

Förstår du nu
Att jag längen drömt
och fantiserat om oss
Alla årstider igenom

Du och Jag; VI




Fri vers av Jeanette
Läst 650 gånger
Publicerad 2006-03-31 20:32



Bookmark and Share


  Freeman
Man ryser, man blir så varm, man vill hoppa av glädje...trots att man inte är den som dikten är skriven till, det räcker att läsa den, man smittas av den underbara känslan och kärleken som ni delar, så vackert!!!
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette
Jeanette