Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre stycken...

Jag hade tre älsklingar
min man, Lindemann
och stilisten han
min man och Lindemann
de dog
men stilisten han drog
och bara försvann
klart det i mig tog
och jag tyckte
mörkret mot mig slog
av en fyra
var det bara jag ensam kvar
jag tyckte jag kommit till korta
när just de tre käraste var borta
men så slog det mig efter ett tag
att jag
hade ju av dessa fått lära mig en hel del
av min man, se på det du har och får
med glädje även över det lilla, som dig når
av Lindemann, bli aldrig bitter
inte ens i motgången då sitter
du ju fast, hitta även i den nå´t glitter
och av stilisten, när andra nått dit
du ej kom men vill
slå då till och försök igen
ge aldrig upp min vän!







Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-16 07:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt