Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lugnet kommer


Hålet

Hålet blir bara djupare
och svartare
ljudet dör ut
allt är stilla...




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-16 12:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När stormen bedarrar....det finns inget bättre.
2014-08-16

  Angel of love
Ja lugnet kommer, din text är stark.
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP