Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk

Tänk vad mycket bra
vi får lära varje dag.
Tänk.
Men inte själv.




Fri vers av Lennart Olsson
Läst 134 gånger
Publicerad 2014-08-16 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Olsson