Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maskrosbarn

Jag har tänkt
Att om tussilago kan växa på asfalt
Och maskrosor har så djupa rötter
Att de kan livnära sig på nästan allt
Att de står emot allt
- rubbas aldrig, går aldrig av till grunden -
Och både mossa och gräs kan växa på sten
Så kan nog även jag överleva
Trots att livet inte blev som jag tänkt




Fri vers av Annaerikakristina
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-17 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaerikakristina
Annaerikakristina