Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

360. Härliga frukter




Jag drivs av en längtan
att komma vidare
Jag drivs av en lust
att fortsätta dagens rörelse
till ett befriat
människovärdigt liv

Kristus har ett varmt
pulserande hjärta
Han ger oss av sin kärleks helande
Han ger oss kraft att tjäna
med den styrka som Gud ger

Han ger oss vishet
så vi kan förvalta våra liv så
att vi kan växa, mogna och bära frukt
Härliga frukter
som andra människor kan plocka
och njuta av
Kristus har ett källflöde
som ger evigt liv




Fri vers av Maria T
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-17 14:06



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar juh
2014-08-21

    Ken Cassel
Ledsen att behöva göra dig ledsen, Maria
Men det finns ingen gud än den inom dig då du gör goda gärningar

Kram på dig

Ken
2014-08-21

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-08-21

  Bibbi VIP
Gillar.
2014-08-21

  ResenärGenomLivet VIP
Fina och uppmuntrande ord...
2014-08-18

  anits VIP
Underbart skaldat min vän!
2014-08-17

  aol
Underbart varmt skaldat
2014-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Jag delar denna din längtan.
Galaterbrevet 5 talar om dessa frukter och Johannesevangeliets 15:e kapitel om vingårdsmannen.
2014-08-17

    ej medlem längre
Ja, Kristus är vår store vän! Fint!
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T