Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själva början

 

 

 

 

klarhet inget mer

från bottnen

glittrande yta

studsar bortöver

brytningens ögonblick

 

det förtätade solspelet

så fort förbi

jag sträcker mig

efter skärningspunkten

en obetydlig öppning

i svaget till

gränslöst universum

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-18 07:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utsökt poesi!
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg