Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
årstidsväxling


Höstens röda guld

Höstens röda guld har börjat falla...
de fastnar under mina skor
när jag går nedför backen utanför mitt hus,
jag konstaterar det med vemod i mitt sinne
och vet, att nu kommer en tid
som är väldigt vacker för ögat
men en tuff tid för kropp och själ...




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-18 12:09



Bookmark and Share


  stig wikman
Vackert och sant.

Och jag älskar hösten
trots det gråa och dunkla.
Kanske just därför.

KRAM-
2014-08-20

  Connie
Så vackert beskrivet! Denna sommar ska jag ta fram och minnas under mörka vinterkvällar.
2014-08-20

  Angel of love
Bokmärker denna, men jag hoppas man hunnit samla ljus inom sig för att klara hösten och vintern.
Annars får vi finnas för varandra <3
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP