Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man ser till alternativet ja...

Två kvinns sitter på buss till Västanfläkt
och en drar och sliter så hårt i sin dräkt
sa: -Bilringarna gör plagget för litet!
Den andra: -Det finns värre slag i nitet!
Ja, om din ventil helt enkelt hade läckt!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-18 17:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kan hända i även drömmens land i detta möjliga samarkand att en på toaletten gång på gång går då nöden ingen lag på rår samt en bör vakna för att styra sin kropp och hand
2014-08-19

  Densen VIP
HA!
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt