Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
subjektet är inte jag ;)


Haiku 19.8.2014 (Senryu)

 

sover hopkrupen
i fosterställning, soffan
ger moderlivs trygghet

 

 

ELLER ??

sover hopkrupen
i fosterställning, soffan
postnatal trygghet

 

2014-08-19  12:39

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-08-19 12:14



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin, berörande
2014-08-25

  AgnesP
hm.. känner nog mest för den första.. moderlivs trygghet är varmare ord för mig.. än postnatal... men båda är bra.. ger bara olika bilder:)
2014-08-23

  Connie
Den första känns skönast! Gillas mycket!
2014-08-20

  walborg
Kram!
2014-08-19

  Octavia
Föredrar den första.
2014-08-19

  Klara Ord VIP
Den andra, tycker jag. Kanske för att jag föredrar version utan verb i sista raden.
2014-08-19

  Minkki VIP
inte jag som sover, men jag som funderar - vilken version är bättre?
2014-08-19

  Hans Christian
Nu fick du mig att le! Tack raraste vän.
2014-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP