Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beklagan:Var God Dröj!




Varför Hörs inte Gud
När jag tar tag i telefonen

Och frågar

Nu äntligen.

Tar jag tag
I den Helige Ande
Som bor
där
inuti mig


En mottagare
Där jag kan
Känna. ... Gud


Genom Trafikens Brus
Och
Asparnas Sus

Kanske bättre
Känna Kraften
Än att få Svaren


Nu sitter jag här
på min bänk

Bredvid det gamla
silvergrå Hönshuset

I Trädgårdens Sensommar
Skrud.

Bland Rudbeckior,hösthortensia
Och Aster Blommande i olika
Färg och Höjd

Och får väl
känna mig
Rätt så nöjd

Sic Transit
Gloria Mundi
Sic Transit




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-19 11:56



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Sic transit gloria mundi. Så förgår all jordens härlighet. Det vackra i naturen förnyas varje sommar. Kanske den tanken har lett till tanken att även vi ska få nytt liv efter detta.
Fin text!
2014-08-22

    ej medlem längre
Låter bra det.
2014-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP