Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Google


BARA BRA.

Hur är det ?
En fråga som människorna
alltid ställer är det bra.
Och hur det än är så ska man
tala om att det är bara bra.
Skulle man säga att det är åt
skogen och väldigt dåligt
då vill folk inte höra talas om
det.
Vissa skulle inte ha tid att lyssna.
Och i den frågan kan man alltid
svara att det är bara bra.
Då är det bäst att bara säga hej
istället för hur är det.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-20 11:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant, bra skrivet!
2014-08-26

  Bibbi VIP
Så sant.
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos