Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10/8 (11/8)


Vigselbevis I - en drömraga

 

För att bevisa för omvärld och stift

att jag var verkligen lagligen gift

tog jag en blombukett ut ur en vas

när jag var bjuden på grannens kalas

sökte ett kort som bevisade akten

fann ett par äss men förlorade takten

mannen jag nyss stod och höll i min hand

han hade flyktat till drömmarnas land




Bunden vers av Nanna X
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-21 11:18



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ja, vad gör man inte för kärleken?! Eller för omvärldens föreställning.... eller för att hålla minnet kvar...
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X