Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej hopp!

Det är aldrig kört!
Har ni det hört?
Men visst, bra framfört!

Det ger ju ett bra hopp
till en sönder pinad kropp
bara tänka, den kan ju igen bli på topp...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-21 17:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jepp bra så!
2014-08-22

  lodjuret/seglare VIP
Vilken glimtare till klämtare
vilken skämtare till stinta
och i kortkort dessutom
det ger postitva vibbar
såna som fast på andra klibbar
även misshumöret rubbar
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt