Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en viss vis känd person här...


Alt art avla...

Alt utgjorde en fin tavla
när hon in i sängen kravla
tenoren höll om
ja det är sant, han kom
tillsammans de en till Art avla




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-21 18:38



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Hemligheten
röjd och skrivaren
är nöjd för två är
det bara fröjd!
2014-08-21

  lodjuret/seglare VIP
Helt suverän. Allt id roligt
att kunna inspirera soligt
det ger helt klart mersmak
att läsa någon mer liten sak
din penna kan leverera
så en själv den får salutera
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt