Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I varm saknad av min mamma som gick bort på försommaren


står sig slätt

 

 

Du virvlar runt

i allt det blå

Mina minnens armar

famnar dej

Jag står på tå

 

Björkens grenar gungar

Ingen vinkar

Ingen viskar längre

lågt och skrovligt

mitt namn

 

Mönster virkade

i det fördolda

får tårar att

fåra

 

kindens

 

 

utförsbacke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-22 00:03



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Levande minnen! Mycket vackert.
2014-08-23

    ej medlem längre
Så vackert och berörande skrivet. Fint med kindens utförsbacke.
2014-08-22

  KYREUS of Sweden
Äkta vara.
2014-08-22

  Klara Ord VIP
Så vackert, den berör mig starkt.
2014-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg