Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten del av det jag vill känna inom när jag möter dig som är ämnad för mig ...


Verkligt äkta magi för mig ...

... är det jag känner
och upplever
med alla mina sinnen
när den dig
som är ämnad för mig
med dina ord, 
tankar 
din blick
dina händer
din hud
ja, med vilken del
av din existens
du än berör mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-08-22 18:15



Bookmark and Share


    Erika H
Vackert. Så vackert.
Du hittar precis rätt. Inte för mycket, inte för lite. Orden lägger sig som bomull inom.
Smekande.
2014-09-11

    ej medlem längre
Alldeles som det skall vara...
2014-08-26

  Gabrielle Laurèntzen
Mycket vackert och genuint om kärlekens fullkomlighet!
2014-08-23

  Angela Bohlin VIP
Underbar... Så genuin!
2014-08-23

  Tabac VIP
Sann!
2014-08-23

  WyS VIP
När man älskar ...älskar man ALLT!
2014-08-23

  Ingrid Trolle
Vakert och
berörande
2014-08-22

  Palett
Vackert om djupa känslor !
2014-08-22

  Connie
Starkt berörande längtan, ibland gör det verkligen ont!
2014-08-22

  stig wikman
VACKERT
PETER.

APPLÅD TILL DEJ.
2014-08-22

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleken kan vara magisk...fint skrivet...
2014-08-22

    Jag är fan större än Sartre
Romantiskt som fan så här på fredagskvällen. Dessutom välskrivet!
2014-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP