Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E´de´så det går till...

En så arg mormor ifrån Höör
sa, till dotterson: - Det mig så stör
du lovar allt mer
men ej nå´t av det sker!
Vad ska det bli av dej? - Valmontör!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-22 19:37



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
ha, ha..ja det är inte lätt
2014-08-25

  lodjuret/seglare VIP
Somlig ungdom äger himla kropp
stora tuttar eller kramgo snopp
med vilka de sig genom livet drar
stundom blir de ock mor och far
till det får vi allt sätta vårt hopp
2014-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt