Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
6/8. En vacker mardröm.


I leksakslandet - en drömraga

 

Leksaksfabriken med

helskärpta tyskarna

jag blev besviken på

skärpen och hyskorna

som hängde barnen

i rep ifrån hyllorna

snärjda av garnen det

var så förbryllande

de blev förlossade 

sen och fick skapa sig

godis som blossade

skoja och apa sig

 

Jag släpptes också fri

av långe mannen

han gav mig sympati

fast han försvann sen

jag fick mest städa åt

svenska prinsessan

sängen var måttligt våt

under madrassen

hade hon eldstaden

med gamla kläder

det kändes felstavat

i ogjort väder

i skafferiet fanns 

också en hylla

som jag med riset och

veden fick fylla

sen fick jag elda och

leka med ungarna

dom var så milda och

kloka små kungarna

 

Jag fann en flicka som

var som en docka 

hon kunde nicka och

hon kunde bocka 

gapet var fyllt utav

sylvassa tänder

tungan var delvis av

ja sådant händer

inklämd på trots mellan

läpparna röda

satt där en ost eller

liknande föda

jag slet av ansiktet

utan protester

med goda avsikter

fann jag där rester

utav en radio med

P2-program

långmannen sa det var

skönt den kom fram

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Nanna X
Läst 290 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-08-23 10:48



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Snitsigt och välskrivet! Bra jobbat!
2014-08-27

  lodjuret/seglare VIP
Bjuder känslosamt till såväl eftertanke som skratt.
Köpte den med hull och hår utan rabatt.
2014-08-24

  TrollTörnTrappan VIP
Många spännande lager i denna... Hemskt fint slott ;)
2014-08-24

    med viss svårighet!
åtminstone jämfört med mig har du en otrolig förmåga att minnas dina drömmar. vilket fantastiskt bibliotek av av fantasier! (på gott och ont kan jag tänka mig.)
2014-08-23

  Ingela Svenson VIP
Detta var en märklig historia, lättmakaber och förbannat rolig!
2014-08-23

    Lars Gullberg
Vilka bilder, vilken bild, ja så surrealistiskt så som sagor ska vara

Denna läses gärna flera gånger

Lars
2014-08-23

  Hans Christian
Jag dras i denna surrealistiska värld, och försöker hänga med. Bravo! Helt enkelt.
2014-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X