Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

koM

 

 

 

ve dig, flortunna dimma

du lägrar din fukt över mark som jag barbent springer

mina händer gräver i förmultning, efter rötterna, efter torkan

denna blöta utsugning

 

 

Dessa regn,

 

jag ville bara se en blå himmel, 

 

bara dansa i klar måne

 

ve dig flortunna dimma

 

 

kom.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-23 16:03



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det är för mig
en fröjd
möta dina ord
2014-08-27

  Fem hjärtan VIP
Så väldigt vacker!
2014-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP