Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

361. Livets seglats




Med våra händer
kan vi uttrycka mycket
Med våra händer kan vi ge
Med våra händer kan vi ta emot

Om vi lär oss att segla
kan vi slappna av
och njuta av seglatsen
Vi lär oss att även motvind
kan driva båten framåt

Låter vi Jesus få vara vår lots
och den Helige Ande vår kompass
behöver vi inte förspilla
något tillfälle
i livets seglats

Med våra händer
kan vi styra båten




Fri vers av Maria T
Läst 262 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-08-24 15:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-08-26

  anits VIP
Så vackert skaldat!
2014-08-25

  aol
Så vackert skaldat vännen
2014-08-24

  ResenärGenomLivet VIP
Känns skönt och tryggt...
2014-08-24

  walborg
En underbar bild för mig som älskar segling
2014-08-24

  Larz Gustafsson VIP
2 Kor 3:17
Ja, det handlar om att spänna upp sitt segel och följa med, som mina bibelskolekamrater Miracle Music uttryckte det i en av sina sånger.
2014-08-24

  Bibbi VIP
Amen!
2014-08-24

    ej medlem längre
Ja, å Jesus lär å uppmuntrar, mycket fint!
2014-08-24

  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar
2014-08-24

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text!
Vi får möjligheterna, sen är det upp till oss hur det blir.
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T