Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknade vän, två fann!

En så ensam man ifrån Lausanne
varken Twitter eller Facebook har han
han gick ut och skrek
hoppas få till nå´n lek...
"Friends" dök upp, polis och doktor minsann!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-24 20:28



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt*
Fyndig Text
Du fick till Dè Direkt
Kram/irene
2014-08-28

    ADI Nehlin
fyndig och frambringar leende
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt