Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker sommar, men sen då...

Sommardagarna var så ljuvligt vackra här
nu gäller det att vara tapper
när det mot höst bär
och det gråa sitter
fast på en som ett klister
och bara hoppas på då
att höstens blad lika färgglatt
brister ut med ett glädjeskratt
som sommaren gjorde förut
det är ju färg var dag
som vi alla väl behöver
för att orka fullt ut
utan den tar ju vår ork
absolut slut och hur
skall vi sen kunna
klara livet här
utan ett gott krut?





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-25 09:48



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt.Tack För Glad Text
Ja Sommaren var Helt Underbar
Nu får vi Njuta av Höstens
Färg*Glada Lövprakt i vår Vackra Natur/Kram
2014-08-28

  ULJO
När sommaren dör vaknar höstmyset
2014-08-25

  ResenärGenomLivet VIP
Nu får vi hitta höstens ljuspunkter, för dom finns...
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt