Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spa - en drömraga

 

 

det var ett underligt spa

som jag besökte i natt

det som var underligt var

att jag fick bada med hatt

och med en regnrock, rätt stor

rymde min kropp och en dusch

dock hade jag inga skor

sen fick jag måla med tusch

leka med blå plastfigur

som en slags presentation

av mitt livs situation

låter väl knäpp eller hur?




Bunden vers av Nanna X
Läst 188 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-25 13:28



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Haha. Det låter ju förträffligt! Jag vill också bada ii hatt!
2014-08-25

    Lars Gullberg
Sådan underbar nerv
man känner sej så fri
för en stund i orden

Här finns en kontakt med det lilla barnet inom en

Sådan som är så viktig tror jag
för vårt välmående

Fint Nanna
2014-08-25

  TrollTörnTrappan VIP
låter mer som en skur av nakenhet (inga skor) eller en tanke som inte vill bli blöt (bada med hatt) :)
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X