Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hål


Hål

Idag hörde jag ditt namn igen.
Jag låtsades som att jag glömt bort dig, försökt förtränga det som hände.
Man kan ljuga för andra men aldrig för sig själv.
Jag kommer aldrig glömma våran natt, kommer aldrig glömma dig.
Hur ska jag kunna glömma dig när du gjorde ett hål i mig?




Fri vers av Jagbarafinns
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-26 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jagbarafinns