Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring


Från och med idag lovar jag mig själv att förändras.
Jag ska bli den personen jag skulle ha varit under hela denna tid.
Jag ska göra saker på nya sätt för att följa gamla mönster och hoppas på ett annat resultat fungerar inte.

Jag ska ta mig ur detta starkare, gladare och med en livsglädje så stark att till och med månen kommer avundas.

Jag lovar att från och med denna dag inte låta andra människor använda mig som ett vapen, en trasdocka gentemot deras egna svagheter.

Jag ska från och med idag tillbringa varje levande sekund till att göra åttaåriga jag så stolt att hennes leende sprängs.

Nu eller aldrig.




Fri vers (Fri form) av Jagbarafinns
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-08 05:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jagbarafinns