Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värsta beroendet i hela världen

Bladet emot huden
svidandet som kommer
hur allt släpper,
varenda litet problem,
varenda ord,
varenda smärta
Allt som bortblåst.
Sedan rinner det,
det tar aldrig slut.
Du sitter där och tänker på vad som skett,
men innerst inne vet du att det alltid varit värt det.
Har alltid varit och kommer alltid vara.




Fri vers (Fri form) av Jagbarafinns
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-14 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jagbarafinns