Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guld när detta dyker upp!

Att bjuda på ett överseende
ses av en sjuk utan ork
som ett så gott beteende
så när den av det nås
då blir det för den sjuke
likt en pläd invävd i ett varmt leende!






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-27 19:56



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Mycket bra! Ömsint och insiktsfullt skrivet.
2014-09-05

  limerick
Så rätt du har och med suveränt rimmad text!
2014-09-04

  Ezmeralda VIP
Ja nu kom tåren, så fint du skriver.
Alla skulle få ta del av denna mjuka goa pläd, kram
2014-08-31

    ej medlem längre
Bokmärker!

Kram, Ann
2014-08-28

    ej medlem längre
Så underbart skrivet!
2014-08-28

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2014-08-28

  Ljusletaren
Så ömsint och fint skrivet! Vet att du inte mår så bra så jag ler mot dig så att du nu igen får må gott i dina mjuka goa pläd/ kram
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt