Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fria tankar

Sätter mig i ljuset
doften
och toner
låter lugnet ta över
omsluta hela mig
blundar stilla
släpper allt
inget finns
allting finns
flyter med
jag finns
jag är
och natten blir till dag




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-27 21:30



Bookmark and Share


  Päronsplitt
tyngdlös och skön baravara känsla i denna lilla text. Viktigt att ge sig själv tid med fria tankar lugn och ro. Fin viktig text att ta åt sig av.
2015-04-11

  aol
Mjukt underbart skaldat vännen
2014-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen