Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinn, ditt jävla as

Sörplar whisky trots att jag ska jobba imorgon
Som om det vore vatten
Brist på beaktande av konsekvenser

Rock n’ Roll, så jävla rebellisk
Önskar att jag kunde vara full och odödlig jämt
Och karatesparka mig genom livet

Fast jag skulle väl bara bryta tårna…

Ibland lyckas jag övertyga mig själv om att jag är en rationell varelse
Vilket är så tragiskt att det blir komiskt
Jo, för ångest är ju en jävligt rationell känsla…




Fri vers (Fri form) av Son of Hades
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-27 23:37



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Ibland viskar psyk till oss att alla har ångest, och att vi inte är annorlunda. Bara i hanteringsprocessen.
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Son of Hades