Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm eller verklighet

jag vaknar upp i en annan stad
i ett annat liv
med en annan du
ni är så lika allihop
bara för att jag kysser dig
vill jag inte ha dig imorgon

du blev aldrig min drog
som höll om mig om natten
när alla de andra vänt mig ryggen
för jag är inte den som varar för evigt
nej, jag drömmer bara om mig själv

och jag ser inte längre skillnad på
bakfylla och ångestattacker
för de går hand i hand
men de frågar aldrig hur jag mår
frågar inte ens om frukost

jag somnar aldrig i en annan stad
jag vaknar bara upp
inser att livet inte blev mer
än bakfylleångest och telefonsamtal
som ibland aldrig kom




Fri vers av caveman
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-04-01 14:31



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
dröm eller mardröm låter det mer som... verkligheten är knepig, speciellt när den blir historia, då blir den mer och mer relativ. kämpa på!
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

caveman