Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen aning

Kom igen nu livet
Vad i helvete är det du egentligen väntar på?
Jag orkar knappt längre med
Ljummet ”kolsyrat kallt vatten”
Godisbitar du alltid hostar på
Ett ”hej” utan inlevelse och ”vad trevligt”
Utan betydelse
Ett rop på mamma
”Ta mig hem”
Doktor, Doktor
Rädda mig med diagnosen




Fri vers av caveman
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-07-29 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caveman