Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inte ha ngn jävla rubrik!

Det var här det var meningen att jag skulle skriva en dikt

men dikter jag ska ju rimma

men vafan rimmar på

aaaaaaaaaaaaarfggggggggggggggggggghhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrggggggggggggggghhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

?




Fri vers av caveman
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-08-01 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caveman