Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du var inte alls min dröm

Men du säger ändå ingenting alls
fastän jag bad dig tusen
och tusen gånger åter
vilar dina läppar mot varandra
och öppnas bara de gånger
de kysser mig
men de trivs nog tillsammans
för det händer allt mer sällan

dina vackra ord och enkla kärleksförklaringar är bortblåsta
försvann med solens varma strålar
och du är lika kall
som trädet utan sina färgglada kläder
och kyler ner mina kinder med tårar
jag fäller nätterna igenom när du vänder ryggen mot mig och somnar

precis som alla andra

du är inte alls så speciell duutgav dig för att vara
romantisk
du blev precis som alla de andra
likgiltig

precis som alla andra




Fri vers av caveman
Läst 482 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-02 19:38



Bookmark and Share


  rockankan
jag vet man ska vara duktig och ge kreativ kritik och så. men det här är första gången jag läser en dikt här och känner att just det där skulle också jag kunna ha skrivit. känner igen mig. sluta inte skriva caveman.
2009-08-23

    ej medlem längre
Samme person bara i någon annans kjol...
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

caveman