Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gfd

Du säger vi ska fira inatt
Fira att allting aldrig blev som det skulle
Fira att alla önskningar krossades innan de ens fanns
Fira alla sorger och ensamheter vi aldrig trodde fanns i verkligheten
Men som smög på oss bakifrån, uppifrån, sidoifrån
Överalltifrån utan ett ljud
Kyss bort alla sorger ikväll, kyss mig en gång till


Och jag är inte längre med för att det finns inte längre något att vara med på
Ni kan bjuda ut mig till livet och livet kan bjuda ut mig till er
Det spelar inte längre någon roll
Jag får lov att avböja, jag får lov att tacka nej
Ett vänligt ”tack men nej tack”
Är de enda ord som kommer över mina läppar ikväll

Jag vet du minns alla dagar jag ville leva och jag vet att du aldrig glömmer
Dagen jag log

Din haka river sönder min men jag säger inte att det gör ont
För ensamheten gör så mycket ondare




Fri vers av caveman
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-09-02 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caveman