Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nej

nu finns det ingenting kvar att finnas till för
inte för dig
inte för någon
inte för mig
slut


hej då




Fri vers av caveman
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-09-02 21:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så är det ibland..
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

caveman