Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill...

jag vill inte ha slutat skolan redan, jag vill tillbaka igen och hånskratta åt dem allihopa, så där elakt man gör mot alla lärare egentligen utan anledning.
jag vill komma försent till lektioner och \"försova\" mig hemma hos dig. jag vill äta äggmackor och mellanmjölk och kolla på Oprah i din bäddsoffa
jag vill röka ner mig och supa ner ner mig på bag-in-boxvin.
jag vill åka till göteborg och glömma varför.
jag vill åka till Paris och önska mig tillbaka till Sverige på barer och tunnelbanor jag egentligen älskade, såhär i efterhand.
jag vill stanna hemma hos dig varje fredagkväll för att sedan gå ut och glömma livet för en stund.
jag vill inte känna några känslor eller ånger, jag vill bara ta en chokladrad till.
jag vill bara...
...en gång till




Fri vers av caveman
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-08-03 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caveman