Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det gör riktigt ont läker såren allra bäst


Faderskapet

Jag har skrivit om dig ikväll
för att jag ska bli hel
det blir kanske aldrig klart
orden tar aldrig slut

Jag försöker förstå
hur du tänkte
hur du gjorde
För att jag
en dag ska stå på egna ben




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-29 22:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark och bra
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment