Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla du

Klockan har stannat
pendeln står still
världen kan andas
nu om den vill
stjärnorna tindrar
och ljuset är nu
men bara en stund
för dig lilla du

För dig lilla du
det spelas musik
hör fåglarnas sång
som gör stunden unik
möt skönhetens natur
lite vemodigt svag
känn glädjen med livet
och dess ljuva behag

Marken är grön
morgonen randas
luften finns här
så skön att andas
för dig lilla du
finns mycket att se
ta vara på nuet
skratta och le

Solen den värmer
med kärlek och ro
för dig lilla du
finns hopp och tro
ta vara på livet
och det som du får
tiden är nu
så snabbt den går

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 418 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-08-31 03:38



Bookmark and Share


  Connie
Vilken älsklig och underbar text!
2014-09-04

  ResenärGenomLivet VIP
Mjuk och fin uppmaning...
2014-09-04

  Bo Himmelsbåge
Javisst...lilla Du...!!!

Njut av livet i Ditt blomstrande nu
Berörs av allt som sjunger o ler
o snart Din kropp o själ vill har mer!!!

Härligt fångat en knoppande
o blomstrande känsla!
2014-09-01

  Marita Ohlquist VIP
Blir varm i hjärtat av din fina text.
"Lilla du" har en bra vägvisare.
2014-09-01

  Chawa VIP
"Lilla du" kan vara lycklig att få så fina ord på vägen... Vackervärme!
2014-08-31

  Lars Hedlin
Underbart...Räcker just så... :)
2014-08-31

  Marianne Räf
"Känn glädjen med livet", så fint skaldat.
Nästan som en liten visa. Med tätare rim
å allt!
2014-08-31

    ej medlem längre
Ord som kan väcka värme i ett stenhjärta.
2014-08-31

  louisegirl
Förtjusande skaldat..
2014-08-31

    Erika H
Du bjuder på bilder, inramningar och värme. Vackert följsamt och mjukt tänkande.
Hylla det som är. Nu. Se och känn och njut av värme, dofter och alla ljud omkring. Låt tårna vätas av daggen i gräs och låt huden bli smekt av solen.
Vackert.
2014-08-31

    ej medlem längre
Underbart fint skaldat.
2014-08-31

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt skaldat!
2014-08-31

  Angel of love
Viktigt och fin uppmaning.
2014-08-31

    ej medlem längre
Jättefin med ett viktigt budskap..
2014-08-31

    ej medlem längre
Skön känsla du förmedlar i denna mycket välskrivna dikt. Blir så betagen av ditt sätt att fånga in nuet så tydligt
2014-08-31

    ej medlem längre
Så fint diktat och tillägnat...
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO